МАСАЖИ

  • РЕЛАКС МАСАЖА ВО СОЛЕНА СОБА

  • РЕЛАКС МАСАЖА + ЕНЕРГЕТСКИ АНТИ-СТРЕС ТРЕТМАН

  • МАДЕРОТЕРАПИЈА НА ЛИЦЕ, ТЕЛО (ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛО)

  • ШВЕДСКА МАСАЖА

  • РЕФЛЕКСНА МАСАЖА НА СТАПАЛА-СУЏОКУ

  • BUBBLE FOOT SPA МАСАЖА СО АРОМАТЕРАПИЈА

  • МЕДИЦИНСКА МАСАЖА