НЕГА НА РАЦЕ И СТАПАЛА

  • МАНИКИР И ПЕДИКИР

  • МАНИКИР (ПИЛИНГ И МАСАЖА)

  • СПА МАНИКИР И ПЕДИКИР СО ТРЕТМАН ПАРАФИН

  • АКВА ДЕТОКС

  • ГЕЛНИ НОКТИ O.P.I